Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ



Η ανθρώπινη ψυχή μια τεράστια άβυσσος.
Οι ανθρώπινες σχέσεις ένα δώρο της ζωής.
Η ζωή ένα απέραντο ταξίδι.
Ο άνθρωπος μια υλική φυλακή για την ψυχή.
Και το δράμα αρχίζει.

Στο απέραντο ταξίδι της ζωής, φυλακισμένη στο ανθρώπινο σώμα η ψυχή ψάχνει να βρει τις αδερφές ψυχές και ενωμένες να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματηκότητα και τον καθημερινό αγώνα.

Μόνη η ψυχή έχει να αντιμετωπίσει άπειρους πολέμιους, τα πάθη. Χρειάζεται αγώνας.
Παράλληλα απολαμβάνει, χαίρεται, πονά. ΄Οπως ένα λουλούδι που το ποτίζεις, μιλάς μαζί του και αυτό σαν ανταμοιβή ανθίζει και μοσχομυρίζει.

Στην σύντροφο ψυχή χαρίζει αγάπη και χαμόγελα.

Και όταν έρθει η φοβερή στιγμή της προδοσίας, σπαράζει, υποφέρει και πονά.

Δακρύζει. Αόρατα διαμάντια ειναι τα δάκρυα που στάζουν και την σκίζουν στα δύο.

Αίμα στάζει από την πληγή που άνοιξε.

Πολεμά να απελευθερωθεί. Τα δεσμά του σώματος βαριά.

Λυγίζει κάτω από την σκληροκαρδία και την απονιά που συνάντησε.
Και έρχεται ο θάνατος της.
Πεθαίνει.

Και ξεκινώντας το ταξίδι του θανάτου, που δεν έχει επιστροφή, σαν φωτεινή ηλιακτίδα, σπάει τα δεσμά και φεύγει προς το άπλετο φως, πληγωμένη μα λυτρωμένη από την σκληρότητα που συνάντησε.........

Η ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΣΑΙ, ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ, ΑΓΑΠΑΣ, ΜΙΣΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΠΟΚΤΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ! Η ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΤΑ ΤΗΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΦΥΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΨΥΧΗ. ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ.
ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΥΓΕΝΗ ΑΥΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ. ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.
ΚΑΙ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΑΛΛΩΤΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ.
Η ΠΛΗΓΗ ΕΠΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΙΚΡΙΑ ΜΕΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΣΕ ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΑΝ ΟΜΙΧΛΗ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ.